Aktiviteter i Hune-Blokhus Borgerforening

Bestyrelsen for Hune-Blokhus Borgerforening arbejder løbende med en række sager, som eventuelt behandles i relevante udvalg.
Alle medlemmer opfordres derfor til at fremsætte relevante forslag til sager, som ønskes behandlet.

Blandt de sager som bestyrelsen p.t. behandler kan nævnes:

• Trafiksituationen i Hune
    I højsæsonen er der forbud mod venstresving fra Hunetorpvej mod Blokhus:
    Man skal i stedet dreje til højre og fortsætte til rundkørslen og derefter køre direkte mod Blokhus
  • Fodgængerfelter
    Kommunen afviser ind til videre at etablere fodgængerfelter på Vesterhavsvej og Aalborgvej, men henviser til at hastigheden nedsættes ved de nyligt etablerede vejbump og farvede felter
  • Parkeringsforhold i Hune
    I højsæsonen er der ligeledes parkeringsforbud på visse strækninger af Hunetorpvej og Kirkevej for at lette trafikafviklingen.
  • Parkering i Blokhus.
    Der debatteres i øjeblikket med Jammerbugt Kommune vedr. etablering af flere bynære parkeringspladser.
    Der etableres sansynligvis flere P-pladser ved Møllevej
  • Aktiviteter til gavn for alle i lokalområdet
    Man er åben for konstruktive forslag
  • Toiletter i Hune
    Der mangler toiletter i Hune. Især om sommeren hvor der afholdes Hune Marked hver søndag. Vi kan kun opfordre til at Jammerbugt Kommune i samarbejde med Hune Forssamlinsghus får etableret flere toiletter tilgængelige for alle de besøgende i Hune.
  • Råvaremarked i Futtens gård i Blokhus
    Vil som sædvanligt blive afholdt kl. 10:00 - 14:00 i skoleferien.
    Der har været fremsat forslag om at udvide markedet til Torvet samt at afholde markedet i hele august måned af hensyn til de mange tyske turister, som besøger området.

Udskriv E-mail